6932473414 Σολωμού 2, Θήβα sotirisliggos@gmail.com

ΛΥΓΓΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 
______

λίγα λόγια για εμάς
 

Ο ψυκτικός Λύγγος Σωτήρης διαθέτει συνεργείο στη Θήβα και ασχολείται με την επισκευή και συντήρηση ψυγείων αυτοκινήτου αλλά και με την μελέτη & εγκατάσταση κλιματιστικών (AC) και καλοριφέρ σε οποιοδήποτε μηχάνημα.

Αναλαμβάνει με πλήρη επαγγελματισμό τον καθαρισμό και την αντικατάσταση του ψυγείου μηχανής, των φίλτρων, του βεντιλατέρ, όπως και την επισκευή του συμπυκνωτή του κλιματιστικού.

Διενεργεί προσεκτικά ελέγχους στα μηχανήματα με σκοπό τη διάγνωση απωλειών και βλαβών του συστήματος ψύξης και προτείνει στον πελάτη τη καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση.


Η πολύχρονη πορεία του στο χώρο των επισκεύων τον καθιστά ειδικό σε όλα τα είδη αυτοκινήτων,
όπως Ι.Χ., αγροτικά μηχανήματα, φορτηγά, σκαπτικά όλων των εταιρειών, όπως Caterpillar, New Holland, Lamborghini, Ford, John Deere και άλλων επώνυμων εταιρειών.

 

Επίσης έχει στη διάθεση του κινητή μονάδα επισκευών και όταν το αμάξι είναι αδύνατον να μετακινηθεί, μπορεί να έρθει στο χώρο σας και να το επισκευάσει.

 

Αναλαμβάνουμε επισκευές σε:
Γεωργικά μηχανήματα,  τρακτέρ, φορτηγά, αλωνιστικές μηχανές, βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές, κλαρκ, επαγγελματικά μηχανήματα, σκαπτικά μηχανήματα όλων των ειδών και ΙΧ.


 

υπευθυνότητα, επαγγελματισμός & συνέπεια

Καλύπτει όλη την ευρύτερη περιοχή των Θηβών και, με μικρή επιβάρυνση, μπορεί να μεταβεί και εκτός Θηβών.